Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Trei localnici din Blaj, amendaţi de Poliţia Locală, după ce au furat flori de pe domeniul public. Au fost surprinşi de camerele video. Atenţionări de la primărie

Trei localnici din Blaj, amendaţi de Poliţia Locală, după ce au furat flori de pe domeniul public. Au fost surprinşi de camerele video. Atenţionări de la primărie

12 iunie 2017 Actualitate
hot floriTrei blăjeni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală, după ce au fost prinşi că au furat flori de pe domeniul public. Identificarea acestora s-a făcut pe baza înregistrărilor camerelor de supraveghere, „prejudiciul” fiind recuperat în totalitate, transmite Primăria Blaj.

Autorităţile avertizează că persoanele care vor fi surprinse în aceste situaţii vor fi amendate, iar identitatea acestora va fi făcută publică.

“Vasile Dumitru, de pe strada Alexandru Borza, a sustras o floare în data de 1 iunie, la ora 11.53, Anuţa Matei (foto), de pe strada Petofi Şandor, şi-a „însuşit” trei bucăţi tot în data de 1 iunie, la ora 11.58, în timp ce Ioan Gânţa, de pe strada Gării, a sustras două flori în data de 4 iunie, la ora 1.07, toate acestea de pe strada Mitropolit Vancea”, comunică reprezentanţii primăriei.

Poliţia Locală a recuperat paguba şi i-a amendat pe cei trei blăjeni cu câte 100 lei, aceştia achitând pe loc, conform legii, 50 lei.

În vizorul Poliţiei Locale se află şi alte cazuri de acest gen comise recent, în acest moment analizându-se imaginile video.

Primăria Municipiului Blaj le reaminteste cetăţenilor care sustrag flori de pe domeniul public că în centrul municipiului Blaj se află mai multe camere video. Cei care sunt prinşi vor fi amendaţi conform legii, iar imaginile video, precum şi identitatea lor, vor fi făcute publice.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=576484Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.