Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • Tricoul lui Gicu Grozav de la Națională, LICITAT pentru Sebi, un copil din Alba aflat în tratament la Munchen

Tricoul lui Gicu Grozav de la Națională, LICITAT pentru Sebi, un copil din Alba aflat în tratament la Munchen

14 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


Campaniile prin care oamenii se ajută unul pe celălalt nu mai sunt demult ceva neobișnuit. Sărbătorile ne fac să ne gândim mai mult la familie, la prieteni și să facem o reevaluare a condiției noastre, lucruri pe care în viteza cotidiană uităm să le apreciem. Sunt momentele în care ne uităm mai atent și la cei din jur cărora soarta a uitat să le surâdă. „De Crăciun fii mai bun” a devenit deja un clișeu, de care însă nu am vrea să ne disociem.

Anul acesta Alba24 propune cititorilor săi un exercițiu de dărnicie cu beneficii.

Pentru asta am apelat la unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați albaiulieni: tânărul fotbalist al naționalei României, Gicu Grozav. L-am rugat pe talentatul sportiv să ne ajute într-un demers menit să aline, chiar și temporar, necazurile unei familii mai puțin norocoase iar Gicu a fost de acord fără să ezite.

Așa că organizăm, împreună cu el, o licitație online prin care unul dintre cititorii fideli Alba24, poate deveni proprietarul unui tricou cu numărul 10 al naționalei de fotbal a României având numele lui Gicu Grozav pe spate.

Am decis ca banii celui care va obține tricoul să meargă direct în contul lui Sebastian Șușman, copilul din Alba Iulia care se luptă pentru a supraviețui unei boli nemiloase. Despre Sebi, noi am mai scris aici pe Alba24 iar apelul nostru pentru ajutorarea lui rămâne deschis.

Sebastian se află de patru săptămâni într-un spital din Munchen, la terapie intensivă, unde medicii germani se luptă cu o bacterie pe care a luat-o din spitalul din Cluj-Napoca, unde era tratat de leucemie. După o perioadă foarte grea, starea sa a început să se amelioreze. Cheltuielile părinților săi sunt însă foarte mari, tratamentele de acolo fiind foarte scumpe.

Licitația pentru tricoul lui Gicu Grozav este deschisă tuturor: simpli cititori cu inimă mare sau chiar firme, instituții ori grupuri de angajați care și-ar dori pe un perete al sediului acest obiect de colecție și simbol al empatiei de Crăciun.

Mecanismul licitației este unul simplu: cei care vor să liciteze trebuie să intre pe pagina de facebook a ziarului Alba24.ro sau pe articolul din linkul ( https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/posts/1589588074442373  )și să lase un comentariu cu suma pe care o licitează. De exemplu, Ion Popescu 500 lei sau, de ce nu, XYZ S.R.L 1.000 lei. Fiecare va putea posta oricâte comentarii dorește dacă suma licitată inițial de el este depășită de un alt cititor.

Noi vom urmări constant comentariile postate și vom lua legătura prin mesaj privat cu toți pentru a confirma identitatea și seriozitatea intenției. Licitația se va termina în data de 22 decembrie, la ora 16, când vom anunța și câștigătorul. Acesta va trebui să vireze banii direct în conturile lui ȘUȘMAN SEBASTIAN deschise la BANCA TRANSILVANIA.

Câștigătorul își va primi recompensa chiar din mâinile lui Gicu Grozav în săptămâna dintre Crăciun și Revelion când internaționalul român se va afla la Alba Iulia.

În numele lui Sebi, îi mulțumim încă o dată lui Gicu Grozav și vă mulțumim și vouă de pe acum pentru generozitatea de care suntem siguri că veți da dovadă!

Și cei care nu licitează pentru tricou, pot dona o sumă de bani pentru Sebastian în următoarele conturi:

CONT : SUSMAN SEBASTIAN
BANCA TRANSILVANIA
CONT LEI : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201
CONT EURO : RO83 BTRL EURC RT04 1973 1201

Redacția Alba24.ro

 

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.