Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Turneul Național Imago Mundi 2017 al Ansamblului „Isvor. Constantin Brâncuși”, la Alba Iulia

Turneul Național Imago Mundi 2017 al Ansamblului „Isvor. Constantin Brâncuși”, la Alba Iulia

28 octombrie 2017 Actualitate


Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia se pregătește pentru Balul Bobocilor 2017. Pe 24 noiembrie, 12 elevi de clasa a IX-a se vor întrece pentru titlurile de Miss și Mister 2017. Tema balului din acest an va fi „Popoare antice”.

Prezentarea concurenților:

  • Perechea 1

Ariana Dreghiciu„Pentru mine liceul este o etapă frumoasă a vieții de adolescent, unde am ocazia să îmi fac mulți prieteni și să mă dezvolt ca persoană iar balul bobocilor este oportunitatea perfectă de a mă face remarcată cu ajutorul talentelor mele, ocazia perfectă de a mă autodepăși. Numele meu este Dreghiciu Ariana, am 15 ani și sunt una dintre boboacele de anul acesta de la liceul de arte „Regina Maria” din Alba Iulia . Consider că participarea la bal este o experiență unică și particip, în primul rând pentru distracție și pentru a mă simți bine, iar dacă aș câștiga acest lucru ar fi un bonus ce m-ar face și mai fericită.”

Cătălin Iancu„Salut, numele meu este Cătă Iancu, dar lumea mă cunoaște și ca Bociasa, Castoru’, și multe altele. Sunt o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat, și îmi place să văd totul într-un mod ironic. Sunt un adept al culturii MC și a graffiti-ului. Am decis să particip la bal pentru că sunt de părere că e o experiență unică, și o ocazie să cunosc persoane noi.”

  • Perechea 2

Miruna Brad„Salut! Mă cheamă Miruna Brad și sunt din clasa a IX-a B la secția arhitectură. La bal, eu și partenerul meu v-om reprezenta amerindienii. Am decis să particip la bal, deoarece, fiind boboacă mi se pare o experiență interesantă.”

Sebastian Ungureanu„Bună! Sunt Sebastian Ungureanu, am 15 ani, sunt rac, însă în ciuda semnalmentelor zodiacale sunt energic, perseverent, implicat, accept provocările, am un deosebit simț al umorului, sunt sociabil, un delicat prin excelență și un romantic incurabil. Consider că merit titlul de mister boboc pentru aspectul meu exterior, cât mai ales pentru frumusețea mea interioară. Cred cu tărie în valoarea personală și sunt convins că talentul și seriozitatea mea ma vor ajuta să mă autodepășesc. Mi-am dorit întotdeanua că cel puțin pentru o seară să fiu în lumina reflectoarelor și am nevoie de sprijinul vostru pentru ca să pot spune că visul mi s-a împlinit. Motto-ul meu este <Ai câștigat, mergi mai departe, ai pierdut, mergi mai departe!>”

  • Perechea 3

Nicoleta Lucaciu„Bună! Mă numesc Lucaciu Nicoleta , am 15 ani și studiez arhitectura la Liceul de Arte „Regina Maria”. Consider că balul e una dintre cele mai frumoase experiențe din liceu. Vreau să particip pentru a mă distra și a arăta lumii talentul meu , dar și pentru a-mi demonsta că locul meu este pe scenă.”

Andrei Țibre„Mă numesc Andrei Țibre, am 15 ani, sunt o fire energică dar am și momentele mele de seriozitate. Am decis să particip la bal pentru că este o experiență nouă pe care vreau să o încerc. Unul dintre motivele pentru care particip la bal este să câștig și pentru că lucrul acesta să se întâmple am nevoie de ajutorul vostru, dar principalul motiv pentru care particip este mă distrez și să mă simt bine.”

  • Perechea 4

Olivia Sârbu – „Mă numesc Sîrbu Olivia am 15 ani și sunt în 9A , studiez muzica de 5 ani. Am decis să particip la acest bal deoare ce este o experiență unică și amuzantă. Sunt o fire foarte sociabilă și energică. Pasiunea mea este muzica și dansul și sper ca pe viitor să devin profesoară de canto. Indiferent de clasamentul balului îmi voi aduce aminte cu drag de acele momente speciale.”

Alexandru Popa„Mă numesc Popa Alexandru Călin, am 15 ani, sunt o fire glumeață, dar serioasă. Particip la bal pentru că doresc să încerc o experiență nouă, o fac pentru a câștiga, dar mai mult pentru a mă distra.”

  • Perechea 5

Mirela Filimon„Mă numesc Filimon Mirela, am 15 ani și sunt la liceul de arte Regina Maria, secția de arhitectură. Îmi place să desenez și să cânt, iar pentru proba de talente am pregătit ceva senzațional. Eu îmi doresc să particip la bal deoarece atunci când am fost mai mică am participat ca spectator la un bal și de atunci m-am întrebat mereu cum ar fi să mă aflu și eu acolo pe scena cândva. Pare foarte distractiv și acum știu că nu mai este mult până când visul mi se va îndeplini. Aștept cu nerăbdare balul!”

Denis Cristorian„Bună! Mă numesc Cristorian Denis, am 15 ani și studiez artele plastice. Vreau să particip la Balul Bobocilor ca să câștig misterul și să mă distrez alături de ceilalți participanți. Hobby-urile mele sunt muzica și graffiti-ul.”

  • Perechea 6

Cristina Șoaită„Mă numesc Șoaită Cristina, am 15 ani și sunt boboacă la Liceul de Arte in clasa 9B. Am decis să particip la bal deoarece vreau să mă distrez și să cunosc oameni noi.”

Iosif Zayadna„Salut! Mă numesc Zayadna Iosif, prietenii și rudele îmi mai spun Ioji. Sunt un tip foarte calm, tăcut și ambițios când vine vorba de ce îmi place.Văd arta și frumusețea în fiecare om și nu judec pe nimeni indiferent de trecutul lui. Sunt foarte iubitor și vreau să ajut cât mai multe persoane când au nevoie de ceva ce le pot oferii. Sunt foarte rușinos când vine vorba să vorbesc în fața unui public iar balul este oportunitatea perfectă să îmi înving frica de scenă. Am 15 ani și o să încerc să nu mă stresez, ci din contră, să mă distrez cât mai mult pentru că este o experiență unică care trebuie trăită.”

Loading ... Loading …

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.