Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Un tânăr din Alba Iulia a impresionat-o pe Lidia Buble cu un cover al piesei „Cămașa”. Ce a scris artista pe pagina sa de facebook

Un tânăr din Alba Iulia a impresionat-o pe Lidia Buble cu un cover al piesei „Cămașa”. Ce a scris artista pe pagina sa de facebook

12 octombrie 2017 Actualitate


UntitledGabriel Cîndea, tânărul muzician care locuiește de câțiva ani buni în Alba Iulia, a reușit să o impresioneze pe artista Lidia Buble după ce a postat pe youtube un cover al piesei Cămașa. 

Gabriel și s-a înregistrat cântând piesa Lidiei, acompaniat doar de un pian. Cântăreața a fost impresionată de interpretarea piesei sale și a distribuit videoclipul lui Gabriel pe pagina sa de facebook.  ”Încă o interpretare frumoasă”, a fost mesajul postat de ea în dreptul clipului.

Originar din Orăștie, județul Hunedoara, Gabriel Cîndea a câștigat, în aprilie 2015, trofeul Festivalul Național „Voices” de la Alba Iulia dar și concursul „Vocile Cetății”.

Tânărul a ajuns până în finala Euovision România în 2016 alături de trupa „Dream Walkers”.

[embedded content]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602454


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.