Acasa

VIDEO – FOTO ȘTIREA TA: Cum se aruncă gunoiul între Bucerdea Vinoasă și Craiva? Cu remorca!

25 noiembrie 2017 Actualitate Eveniment


Ce faci când ai o gramadă de gunoi, o remorcă și ești nesimțit? Nu e necesar un IQ foarte mare (ba din contră) să te prinzi repede: pui gunoiul în remorcă și te duci să-l arunci pe câmp. Ideal între Bucerdea Vinoasă și Craiva. Pe acolo, nu trece aproape nimeni, decât rar. Ai timp să faci manevre cu spatele și să împrăștii gunoiul în tihnă. La ce să te grăbești, că doar molozul și peturile tale vor rămâne acolo zeci de ani. Și copiii și nepoții tăi se vor bucura de ele.

De altfel, zona este plină de mizerie, ceea ce arată că ”domnul” este un aruncător de gunoi în serie, sau poate sunt mai mulți. Oricum, indignat, un cititor alba24 a surprins un astfel de moment și ne-a transmis imaginile pe care le puteți vedea.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998


• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.