Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • VIDEO: În toată Europa claxoanele au răsunat pentru tânărul din Sebeș, decedat în accidentul din Germania

VIDEO: În toată Europa claxoanele au răsunat pentru tânărul din Sebeș, decedat în accidentul din Germania

10 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


Colegii tânărului de 31 de ani din Sebeș care a decedat într-un teribil accident de mașină în urmă cu câteva zile, în Germania, și-au luat la revedere de la el. „Odihnește-te în pace, colegule!” este mesajul atașat unui video în care colegii săi șoferi, care nu pot fi prezenți la înmormântarea de luni, au claxonat timp de un minut în memoria lui Călin Găldean. 

VEZI: FOTO-VIDEO: Imagini de la accidentul din Germania, în care și-a pierdut viața un tânăr de 31 de ani din Sebeș

Accidentul în urma căruia tânărul și-a pierdut viața a avut loc a avut loc luni, pe o autostradă din Germania. Călin conducea o autoutilitară, fiind angajat la o firmă de transport din Blaj. Șoferul a rămas blocat în vehicul și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Medicii de pe echipajul de urgență s-au luptat pentru viața tânărului, acesta fiind stabilizat și transportat la un spital din Hagen. Din păcate, Călin Găldean a dedat la spital din cauza rănilor grave.

Trupul acestuia a ajuns sâmbătă acasă, iar luni, 11 decembrie va avea loc înmormântarea când foștii săi colegi vor organiza un marș în memoria acestuia. Cei care  nu vor reuși să-l conducă pe Călin pe ultimul drum și-au luat la revedere de la el, duminică, printr-un gest simbolic.

La ora 12,00, timp ce un minut aceștia au pornit claxoanele și luminile mașinilor, indiferent de locul în care se aflau în Europa. Din Franța, Germania, Elveția sau Ungaria, foștii colegi și-au luat rămas bun de la Călin Găldean.• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.