Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • VIDEO: Momentul IMPACTULUI. ACCIDENTUL mortal de pe DN1, de la Inoc, filmat de un participant la trafic

VIDEO: Momentul IMPACTULUI. ACCIDENTUL mortal de pe DN1, de la Inoc, filmat de un participant la trafic

10 iunie 2017 Eveniment
19073012_1745126308836854_1841652202_oMomentul impactului violent, în accidentul deosebit de grav petrecut vineri după-amiaza pe DN1, la Inoc, în care a murit un copil de 13 ani, a fost filmat cu o cameră video, aflată pe una dintre maşinile din trafic. Copilul era fotbalist junior, membru al unui club sportiv din Cluj. Se întorcea acasă, alături de colegi, de la o competiţie sportivă din Mehedinţi.

Accidentul s-a  petrecut în momentul în care un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba şi condus de un bărbar din Aiud a virat spre un drum secundar, iar o Skoda Octavia îl depăşea. Copilul de 13 ani care a murit se afla pe locul din dreapta faţă al autoturismului Skoda. Cei care se aflau în acest autoturism erau reprezentanţi ai unui club sportiv din Cluj (CS Luceafărul) şi se întorceau de la o competiţie sportivă, de fotbal, de la Drobeta Tr. Severin.

[embedded content]

Alţi trei copii din maşină, de 12 şi 13 ani, au fost răniţi. Circulaţia a fost blocată aproximativ două ore, însă s-a circulat îngreunat până seara.

Mai multe detalii: VIDEO / FOTO UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la Inoc. Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa şi alți trei au fost răniţi. Se întorceau de la o competiţie sportivă 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575893Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.