Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • VIDEO: Prima ninsoare pe Transalpina și la Poarta Raiului. Stratul de zăpadă ajunge, pe alocuri, la o jumătate de metru

VIDEO: Prima ninsoare pe Transalpina și la Poarta Raiului. Stratul de zăpadă ajunge, pe alocuri, la o jumătate de metru

9 octombrie 2017 Eveniment


jandarmi, drum blocat, iarna, transalpinaPrima zăpadă din această iarnă a căzut pe Transalpina, unde a nins tot weekendul. În unele locuri stratul de zăpadă depăşeşte jumătate de metru. Drumarii au decis încă de sâmbătă dimineaţă să închidă porţiunea de drum dintre Rânca şi Obârşia Lotrului, practic, partea cea mai spectaculoasă a şoselei. De asemenea, a nins la Poarta Raiului, încă de vineri. 

Drumul național 67 C – Transaplina a fost închis circulatiei, începând de vineri noaptea, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, după ce Administrația Națională de Meterologie a anunțat că în zona de munte va fi de sâmbătă dimineața cod portocaliu de ninsori, viscol și ceață.

Transalpina a fost închisă de la ora 20.00, între kilometrul 34+500 de metri și kilometrul 59 + 800 de metri, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, exact acolo unde a nins. Cu toate că nu este închisă pe toată lungimea ei, este nerecomandabil să urcați mai sus de cabana și barajul de la Oașa.

[embedded content]

Transalpina se închide în fiecare an circulației publice, după 15 octombrie și uneori mai târziu, în funcție de prognozele meteo. Drumul este situat la mare altitudine și nu este întreținut pe timpul iernii de către Drumurile Naționale.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601833


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.