Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • VIDEO Știrea TA: Căruța cu tracțiune integrală, noul „produs turistic” care umple Șanțurile Cetății. „Se integrează, e ca în Evul Mediu”

VIDEO Știrea TA: Căruța cu tracțiune integrală, noul „produs turistic” care umple Șanțurile Cetății. „Se integrează, e ca în Evul Mediu”

9 iulie 2017 Actualitate


UntitledTuriștii care se plimbau prin cetate în acest weekend au putut „admira” un frumos atelaj 100/100 romanesc, de secol 20-21. După un studiu realizat probabil de cercetătorii universitari din Alba Iulia, s-a ajuns la concluzia că turiștii care vizitau România în anii 1990-2000, erau foarte impresionați de căruțele care le tăiau calea peste tot, iar din acest motiv, un nou produs turistic a fost introdus în cetate. Pentru că ideea de caleașcă a fost luată de Paris și alte capitale europene, la Alba Iulia s-a introdus căruța cu tracțiune integrală.

Un astfel de exemplar a fost surprins deja prin Șanțurile Cetății Alba Carolina, iar turiștii s-au grăbit să surprindă cel mai nou produs turistic.

„Se încadrează în peisaj, e ca în evul mediu” spune cel care a trimis imaginile.

Evident că nimic din toate astea nu sunt adevărate în afara căruței surprinse prin cetatea din Alba Iulia.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

[embedded content]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582083


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.