Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • VIDEO: Vulpița năzdrăvană de pe dealul Mamut. A început să roadă bicicleta unui albaiulian care o filma

VIDEO: Vulpița năzdrăvană de pe dealul Mamut. A început să roadă bicicleta unui albaiulian care o filma

6 iunie 2017 Actualitate
vulpitaO vulpiță năzdrăvană și curajoasă face deliciul albaiulienilor pe rețelele de socializare. Animalul a fost surprins de un tânăr în timp ce se plimba cu bicicleta pe pista de biciclete de pe dealul Mamut. Dacă orice animal sălbatic ar fi fugit la vederea unor oameni, această vulpiță nu doar că nu a luat-o la fugă, ci s-a apropiat de cei care o filmau, ba chiar a început să roadă bicicleta.

Imaginile au fost surprinse de un albaiulian, luni seara, și postate pe pagina de facebook. Vulpița nu pare să fie deranjată de faptul că este filmată și se plimbă liniștită pe lângă oameni.

Curioasă, vulpea începe să rodă bicicleta albaiulianului.

Cei care se plimbă pe pista de biciclete de pe Mamut au văzut cu siguranță vulpile care se plimbă pe pistă și care par să se fi învățat cu oamenii.

În zonă au fost văzute și urme de mistreț.

VIDEO: Ovidiu Goia

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

[embedded content]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=574891Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.