Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • VINERI: Gala poeziei româneşti contemporane, ediţia a VII-a. 19 poeţi din “Lista lui Manolescu”, prezenţi la Alba Iulia

VINERI: Gala poeziei româneşti contemporane, ediţia a VII-a. 19 poeţi din “Lista lui Manolescu”, prezenţi la Alba Iulia

7 iunie 2017 Actualitate
Afis gala poeziei Alba Iulia 2017Vineri, 9 iunie, începând cu ora 18.00, pe Aleea Muzeului Național al Unirii din Cetatea Alba Carolina va avea loc  evenimentul Gala Poeziei Românești Contemporane – Lista lui Manolescu. Manifestarea reunește la Alba Iulia 19 poeți valoroși, aleși de critic literar și președinte al Uniunii Scriitorilor din România, Nicolae Manolescu, amfitrionul evenimentului.

Gala Poeziei Românești Contemporane se află la cea de-a VII-a ediție în acest an și se dorește a fi un adevărat regal de poezie. Evenimentul va fi îmbinat armonios cu momente muzicale susținute de soprana Raluca Lucia Cîmpean, violonistul Liviu Cernat și pianistul Ovidiu Pârjol.

Gala Poeziei Românești Contemporane este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și se desfășoară, ca în fiecare an, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, Primăria Municipiului Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575139Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.