Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • VINERI, la Alba Iulia: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Aproape 400 de posturi oferite de angajatori

VINERI, la Alba Iulia: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Aproape 400 de posturi oferite de angajatori

17 octombrie 2017 Actualitate


bursa locurilor de muncaAgenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  (AJOFM) Alba  organizează vineri, 20 octombrie, la Alba Iulia, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Până marţi, şi-au anunţat participarea 13 de agenţi economici care oferă peste 370 locuri de muncă.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 10.00.

Această acţiune are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia, transmite AJOFM Alba.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

Sunt așteptați să participe la bursă angajatorii care oferă locuri de muncă vacante pentru ucenici în vederea încheierii de Contracte de ucenicie, în condițiile Legii nr.279 /2005, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=603746


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.