Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • VINERI: Seminar organizat de Camera Auditorilor Financiari din România, la Universitatea din Alba Iulia

VINERI: Seminar organizat de Camera Auditorilor Financiari din România, la Universitatea din Alba Iulia

15 iunie 2017 Actualitate
Afis - Economice seminar - v2La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc vineri, 16 iunie, un seminar al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Vor fi discuţii pe teme privind eligibilitatea și deductibilitatea cheltuielilor aferente proiectelor cu finanțare nerambursabilă, principiile fiscale și jurisprudența în materie și sesiune întrebări și răspunsuri referitoare la dosarul prețurilor de transfer.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 iunie, începând cu ora 15.00 în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Seminarul este organizat de Camera Auditorilor Financiari din România, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și Camera Consultanților Fiscali din România, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577212Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.