Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Zeci de maşini şi persoane, verificate de Poliţie, la Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos. Acţiune pentru siguranţa rutieră şi prevenirea infracţiunilor

Zeci de maşini şi persoane, verificate de Poliţie, la Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos. Acţiune pentru siguranţa rutieră şi prevenirea infracţiunilor

21 iulie 2017 Actualitate


actiune politia DNPoliţiştii din Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos au desfăşurat, joi, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum  şi pentru creşterea siguranţei traficului rutiere. Zeci de maşini şi persoane au fost verificate.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acestor acţiuni poliţiştii, sprijiniţi de specialişti din cadrul R.A.R. Alba  au aplicat 34 sancţiuni contravenţionale, din care 30 de sancţiuni la regimul rutier, conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 4 sancțiuni conform prevederilor H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate de către poliţiştii din Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos a fost de 6.290 lei.

Dintre cele 30 sancţiuni aplicate conform O.U.G. 195/2002, 9 sancţiuni au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Tot în urma acestei acţiuni poliţiştii au reţinut şi 6 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunilor, poliţiştii au legitimat 54 de persoane şi au controlat 30 de autoturisme.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=584789


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.